Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Есен 2017 ќе биде во духот на фините акценти во косата, сивите нијанси, кафеави тонови измешани со светли бои, придавајќи издолженост на лицето.

Русите и златни тонови нема да останат надвор од играта. Тие ќе даваат свежина на есенската сезона. Меѓу русите прамени ќе се појавуваат потемни, заиграни со нијансите прамени. Трансфузискитеа бои се исто така свежа актуелни идеја.

 

Поврзани вести

E baner

web banner 300x250 Sinalco Duma

banerknigovodstvo

Најново