Од 2025 година во Нордиска држава ќе се продаваат само електрични

Кога сите ќе излезат од патничкиот воз и ќе тргнат кон своите домови, Леони Мулер, останува во возот бидејќи тоа е нејзиниот „дом“. Оваа студентка од Германија истакнала дека и се допаѓа таквиот начин на живот.

На Американецот Брус Френсис банката му го блокирала чекот поради „терористичкото“ име на неговото куче.

Гугл одлучи да ја подобри безбедноста на Gmail со нова најава која му укажува на корисникот дека е цел на хакери кои работат за државата.

Нова густа планета открија астрономите во содржината на Млечниот пат.

Градот Ријека ќе биде европска престолнина на културатa за 2020 година, е објавено во Музејот Мимара, пренесуваат хрватските медиуми. Веста ја објавил Стив Грин, претседател на стручната комисија на Европската комисија која во изминатите неколку дена во Загреб ги водело последните разговори за претставниците на четирите градови кандидати.

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

NOVOGODISENBANERSINALCO

 
   
   
   
   

Најново