pg3bUC2rhO najzeleni na svetot 5 turbomoderni gradovi koi ziveat vo harmonija so prirodata

20.01.2021

Употребувањето на обновливите извори на енергија и хидроенергии допринесува градовите да бидат чисти, но и модерни и градови во кои се негува природата.

Овие пет градови се големи и значајни во своите земји. Сите тие имаат различна архитектура, модерни градби, но сето тоа што го имаат е направено во состав со природата.

twentydollars57

18.01.2021

Поради грешка при печатењето, ретка банкнота од 20 американски долари со ознака на еквадорскиот производител на банани „Дел Монте“ во моментов се продава на аукција од аукциската куќа Heritage Auctions.

image1

15,01,2021

Дали вие се консултирате со вашиот хороскоп редовно или  одите толку далеку што сте  направиле лична хооскопска шема? Тоа укажува дека астрологијата е дел од вашите верувања, и дека доволно сериозно ќе размислите  и ќе  разгледате  Хороскопски тетоважи.

vegan

14.01.2021

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци.

ufo pentagon 759 1609739654

13.01.2021

Над илјада документи на ЦИА за неидентификувани летечки објекти се достапни да се симнат од интернет.

Screenshot 2021 01 11 165622 696x383

12.01.2021

Бела тиква или како што народот ја вика балка тешка 32 килограми е произведена во делчевското село Тработивиште. Таа е сопственост на делчевецот Блаже Крстевски, кој вели дека првпат се случува толкава балка да пронајде меѓу своите градинарски производи.

 

 

SEMM baner MK

NOVOGODISENBANERSINALCO

 
   
   
   
   

Најново