Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

samopocituvanje fin

28.11.2020

„Да сакате. Да бидете сакани. Никогаш не ја заборавајте својата безначајност. Не се навлекувајте на потиснато насилство и различни вулгарности во животот околу себе. Пронајдете радост на најтажните места. Извлечете ја убавината од својот ден. Никогаш не го поедноставувајте она кое е комплицирано и не го комплицирајте тоа што е едноставно. Почитувајте ја силата, никогаш моќта. Пред сè – гледајте. Обидете се да разберете и да пробате. Никогаш не го тргајте погледот. И никогаш, никогаш не заборавајте.“

Арунхати Рој

 

 

SEMM baner MK

NOVOGODISENBANERSINALCO

 
   
   
   
   

Најново