Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

apostolovska fin

Министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска на работна средба во Сојузот на стопански комори на Македонија ќе ги презентира измените и дополнувањата на Законот за финансиска поддршка на инвестициите.

Компаниите што членуваат во Сојузот, од сите сектори, ќе имаат можност да се запознаат со проширениот опсег за финансиска поддршка на инвестициите, како и за можноста за аплицирање која е во тек.

Поврзани вести

web banner 300x250 Sinalco Duma

banerknigovodstvo

Најново