kursna lista 16.04

16.04.2021

Според средната курсна листа на Народна банка, еврото денеска изнесува 61.6053 денари, додека американскиот долар вреди 51.4664 денари, британската фунта пак, чини 71.0123 денари.

rast na prihodi

15.04.2021

Премиерот Зоран Заев преку својот Фејсбук информира дека се регистрирани позитивни движења во економијата во првото тромесечије.

lll 768x355

15.04.2021

Според средната курсна листа на Народна банка, еврото денеска изнесува 61.6210 денари, додека американскиот долар вреди 51.5053 денари, британската фунта пак, чини 70.8956 денари.

nn 768x347

14.04.2021

Според средната курсна листа на Народна банка, еврото денеска изнесува 61.6150 денари, додека американскиот долар вреди 51.7947денари, британската фунта пак, чини 71.0685 денари.

capture 2 768x341

13.04.2021

Според средната курсна листа на Народна банка, еврото денеска изнесува 61.6150 денари, додека американскиот долар вреди 51.7599 денари, британската фунта пак, чини 71.2164 денари.

auto 22

12.04.2021

Малопродажните цени на нафтените деривати од вечер на полноќ се намалуваат за 0,76 отсто.

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

web baner kozuvcanka 300x250 Duma

 
   
   
   
   

Најново