Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vardar fin

7.07.2020

Oд водите на реката Вардар, во близина на поранешната фабрика за вештачко ѓубре ХИВ, попладнево, после 14 часот бил извлечен машки труп. Локацијата според рибар е јужно од фабриката во близина на Градско. Тој го пријавил случајот во полиција.

Освен полициска екипа на лице место биле повикани и пожарникарите од ТТПЕ Велес кои асистирале при вадењето на трупот.

Информацијата ја потврди и командирот на ТТПЕ, Љупчо Лeпидовски.

Трупот бил закачен на гранки покрај речното корито. Местото било тешко пристапно. Се интервенирало прво на расчистување на гранките а потоа и на извлекување на трупот.

Увид направила и екипа на крим техника на СВР Велес.

Има сомнежи но засега не се знае точно идентитетот на извлечениот труп./У.Ј

 Нова 2020

 ДЕЛТА ПРОМ 1

 2021 со честитки за Божиќ и стара Нова година

 и благосостојба во домот и успех во работата

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

NOVOGODISENBANERSINALCO

 Fokus

viber image 2020 12 24 14 00 26

viber image 2021 01 02 09 31 36

from samantha howells 1

from samantha

 Романтик

 2021 Честит Божиќ и Стара Нова година 1

 2021 Честит Божиќ и Стара Нова година 2

 2021 Честит Божиќ и Стара Нова година 4

opshtina chashka

 посакува Среќна 2021 година

 Нова 2021 честит Божиќ и Стара Нова година 4

 
   
   
   
   

Најново